20 års bransch erfarenhet

Support: Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00 (09 - 16)

Fri frakt - Leveranser 1-3 dagar - Delbetala, Faktura

ÖVER 30 000 NÖJDA KUNDER

     

Vattenrenare Clearly singel underdiskbänk (kapsel)

Art. nr:1-3838
 • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
 • Utbytbara filterpatroner
 • 10x längre livslängd än andra märken
 • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

 • Testade enligt internationell standard!
1 995 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
 •   1 Års Garanti
 •   Fri Frakt
 •   3-5 Dagars Leverans
 •   Alltid Öppet Köp
 •   Testade enligt internationell standard
Beskrivning

Gör ditt eget vattenfilter! Välj att göra ditt eget vattenfilter efter just dina behov. Få ett renare, godare och hälsosammare vatten direkt i kranen. I denna Clearly vattenrenare för underdiskbänk kan du placera en valfri filterpatron, helt efter dina behov. Välj ibland Clearly´s samtliga filterpatroner!

Gör ditt eget vattenfilter!

Clearly vattenrenare för underdiskbänk ger dig möjlighet att välja en valjfri filterpatron som monteras på plats i enheten av oss innan den sänds vidare till dig. Du kanske har problem med för höga halter av t.ex. Fluorid, Bly, Koppar, Bekämpningsmedel, Mikro-organismer eller andra föroreningar som finns i ditt vatten.

Du väljer en valfri filterpatron helt efter dina behov. Observera att denna modell innehåller ingen filterpatron utan det väljer du själv att lägga till i din beställning. 

Clearly vattenrenare för underdiskbänk för montering i diskbänkskåp kopplas direkt på kallvattenledningen med en separat kran i rostfritt stål.

Du får ett renare, godare och hälsosammare vatten ditrekt i kranen.

 • Monteringsdetaljer och filterpatroner ingår. Vid osäkerhet bör installation ske av fackman. Rådgör med ditt försäkringsbolag om vilka regler som gäller hos dem vid den här typen av installation.
 • Clearly´s effektiva filterpatroner ger ett rent och välsmakande vatten genom att använda den senaste vattenfiltreringsteknologin. Levereras med ett 
 • Mått: Längd 11 cm, bredd 11 cm, höjd 31 cm

 

Så här enkelt kommer du igång Clearly vattenrenare!

» Välj filterpatroner >>

» Monteringshjälp (PDF)>>

» Manual (PDF)>>

» Bra att känna till om Clearly´s vattenfilter och vattenrenare!>>

 

Clearly vattenrenare för bättre hälsa och miljö

Mat, kaffe, te och andra drycker smakar mycket bättre och blir hälsosammare. Skölj alltid frukt och grönsaker i filtrerat rent vatten för att reducera föroreningar och undvika hälsorisker (kokning av vatten tar inte bort föroreningar utan enbart mikroorganismer). Clearlys vattenreningsprodukter skyddar dig och din familj.

Filtrerat rent vatten är mer än 100 gånger billigare än vatten på flaska. Du slipper bära hem och returnera tunga, dyra vattenflaskor. Du och Miljön gör en mycket bättre affär.

 

Vad är KDF, REDOX och GAC?

Vattnet passerar genom filtermedia KDF-55D och KDF-85D. Det är filter gjorda av en speciell ren metallblandning av koppar och zink. KDF är viktigt för att vattenrening genom elektrokemisk oxidationsprincipen, så kallad REDOX, ska bli så effektiv som möjligt. KDF-55D och KDF-85D motverkar tillväxt av bakterier, alger och svamp. Det är en unik egenskap. Clearlys produkter filtrerar också vatten genom granulerat aktivt kol som förkortas GAC. Clearlys GAC-filter motsvarar kraven för ANSI 42 NSF-certifiering och KDF-filtren uppfyller kraven för ANSI 61/42 NSF-certifiering. Clearly 2-stegs 1 microns filterpad har ISO 9001-godkänd tillverkare.

Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska, dessutom miljövänligt 

Läs mer

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Läs mer

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Filterpatroner
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kundinloggning

     

Tillbaka till toppen
Drift & produktion: Wikinggruppen