20 års bransch erfarenhet

Support: Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00 (09 - 16)

Fri frakt - Leveranser 1-3 dagar - Delbetala, Faktura

ÖVER 30 000 NÖJDA KUNDER

     

Vattenfilter för renare vatten - Ditt Vatten Din Hälsa!

 

Hur vattenfilter, vattenrenare förbättrar din hälsa

Genom att använda vattenrenare, vattenreningsfilter ser du till att du inte får i dig föroreningar som finns i svenskt kranvatten som t ex bly, koppar, kvicksilver, arsenik, kemikalier, bekämpningsmedel och läkemedelsrester.

Vikten av att konsumera ett så rent vatten som möjligt har stor påverkan på ditt välbefinnade och din hälsa på kort och lång sikt, Därför är det viktigt att använda vattenreningsfilter!

Din kropp förlorar cirka 2,5 liter vatten varje dag genom att du svettas, kissar och andas ut det. Vätskebalansen är viktig för att du ska vara frisk och må bra och därför bör du dricka ungefär åtta normalstora glas vatten om dagen. Att   dricka tillräckligt med rent vatten minskar risken att drabbas av olika sjukdomar som t ex njursten eller infektioner i urinblåsa eller njurar. Det vatten du dricker rengör dessa organ och ser till att de fungerar som de ska. Om du inte får i dig tillräckligt med vätska riskerar du att bli förstoppad. Vätskebrist kan dessutom orsaka huvudvärk och påverka förmågan att tänka klart.

Genom att dricka filtrerat rent vatten ser du till att du inte får i dig föroreningar som finns i vårt kranvatten som t ex bly, koppar, kvicksilver, arsenik, bekämpningsmedel och läkemedelsrester. Dessutom slipper du det klor som tillsätts i vårt kommunala vatten. Clearly vattenreningsfilter skyddar dig och din familj! Studier har visat att klor kan bilda biprodukter som ökar risken för cancer i urinblåsan. Spår av arsenik är också en stor hälsobov.

Amerikanska forskare har kommit fram till att dricksvatten som innehåller arsenik är en klart bidragande orsak till diabetes typ II. Andra sjukdomar och besvär som kan uppstå på grund av föroreningar i kranvattnet är allergier, hjärt- och kärlsjukdomar, nedsatt immunförsvar, virus och infektionssjukdomar. När du är gravid eller ammar är det extra viktigt att vara uppmärksam på vad du får i dig med det du dricker och äter. Just ammande kvinnor blir vanligtvis mycket törstigare än de annars är, därmed blir intaget av de skadliga ämnena större. Och visst vore det skönt att veta att ditt barn inte får i sig hälsovådliga ämnen? Låt de små dricka filtrerat vatten redan från start.

Clearly har unika effektiva vattenreningsfilter, vattenfilter och kolfilter, microfilter med multi-steg-funktion.

Vattenfilter för renare vatten


Vattenfilter för duschen

Att duscha i klorerat kranvatten kan vara en av dagens största hälsorisker! 

Ofiltrerat dusch- och badvatten ger dubbel exponering av klor, dels genom inandning av ångan, samt genom absorbering av huden. Exponering för vattenburna kemikalier är upp till 100 gånger starkare i en varm dusch än från ett glas vatten. Eftersom kranvatten oftast innehåller klor andas du in klorgas varje gång du duschar. Om du duschar tio minuter varje dag under ett år är det jämförbart med att andas in varm klorgas i hela två och en halv dagar1, en mycket god anledning till att införskaffa ett duschfilter.
 

En dusch i klorerat vatten kan vara en av dagens största hälsorisker! Kortsiktigt kan klorerat vatten irritera ögon, bihålorna, halsen, huden och lungorna, torkar ut hår och hårbotten och försämrar immunförsvaret. Långsiktigt omfattar riskerna en kraftigt ökad produktion av fria radikaler (som ökar åldringsprocessen), ökad risk för genmutering, samt nedsatt förmåga att omsätta kolesterol och åderförkalkning.

Ett dusch- eller badfilter tar bort klorgasen, bekämpningsmedel och tungmetaller och ger dig därmed också ett starkare och vackrare hår samt en mjukare och lenare hud som inte torkar ut. Upptäck vad filtrerat rent vatten kan göra för din och familjens hälsa –Think Clearly! 1. Franzon och Dahlberg. Kanariefåglarna ryter – din hälsa, vår miljö och en ljusnande framtid...2005 ISBN91-631-7909-1. Clearly för maximal vattenrening med effektiva vattenreningsfilter och vattenrenare som tex. dusch och badfilter. 


Rent vatten och bättre hälsa

Snabbfakta för vattnets funktion i din kropp:

· Reglerar kroppstemperaturen · Underlättar matsmältningen · Motverkar förstoppning · Ökar fettförbränningen · Smörjer leder
· Minskar risken för hjärtinfarkt · Gör huden mjuk och smidig · Motverkar muskelkramp
· Minskar infektionsrisk och sjukdomar som t. ex njursten och urinvägsinfektion · Transporterar näringsämnen · Spolar ut giftiga ämnen 

Köp här populäraste vattenreningsfilter till bästa priser!»

 

 

Rent vatten och hälsa


Clearly rekommenderar 


Mer infomation om vattenrenare, vattenfilter och livsmedel

Vi konsumerar mer vatten än mat. Föroreningar som finns i kranvatten påverkar hälsan negativt. Därför är det såklart minst lika viktigt att känna till och reglera innehållet i det vatten vi dricker. Våra kroppar består av ca 65 procent vatten som byts ut ett par gånger varje månad – vilken möjlighet att fylla på med rent, filtrerat vatten! Om vårt kranvatten ska vara helt fritt från onödiga kemikalier, bekämpningsmedel, tungmetaller, läkemedelsrester, bakterier, parasiter och virus är det upp till oss själva att skaffa vattenrenare. Försäkra dig om att din mat och din dryck är av bästa möjliga kvalité – filtrera alltid ditt vatten med Clearlys vattenreningsfilter. 

Läs mer om Clearly´s vattenrening!

Clearly vattenreningsfilter för renare och godare vatten och bättre hälsa!

Frukt och grönsaker ska sköljas i filtrerat rent vatten. När man tänker på det känns det självklart – vi sköljer varorna för att få bort skadliga ämnen, men ofiltrerat kranvatten innehåller minst lika många ämnen som inte är hälsosamma. Att köpa dyr biodynamiskt odlad och obesprutad frukt och sedan spola den med kranvatten som har ett skadligt innehåll, är som att kasta pengarna i sjön. Förstör inte den goda tanken!

När du använder filtrerat rent kranvatten till matlagning, kaffe, te och andra drycker, förhöjer du den goda smaken.

Tillsatser som finns i kranvattnet, t ex klor och kemikalier kan annars påverka smaken och föroreningarna som finns i vattnet (till exempel bly och koppar) och kan påverkar din hälsa. Genom att koka vatten så tar du bara bort mikroorganismer, men inte kemikalier och andra föroreningar.

Clearly vattenrenare, vattenfilter och kolfilter ger bättre smak och hälsa! Om du brukar dricka te med hälsosamma antioxidanter, tänk särskilt på att det vatten du använder också är fritt från kemikalier och föroreningar. Och vinet smakar allra bäst tillsammans med rent filtretat vatten utan bismak. Det klor som tillsätts i vårt kommunala kranvatten tar inte bara bort skadliga bakterier, utan också ”de goda bakterierna som t ex hjälper dig att hålla magen i gång och förstärka ditt immunförsvar”. Kloret, och de biprodukter som det bildar, medför en ökad risk för cancer och allergier. Clearly of Sweden för maximal vattenrening och bättre hälsa och miljö!


Filtrerat vatten för att må bättre

Filtrerat rent vatten för skönhet, träning & vikt

Har du svarta ringar under ögonen och vaknar ofta med svullnader kring ögonen? Det kan bero på att du är uttorkad. Drick mer vatten och slipp bekymren. Ett tillräckligt vattenintag hjälper dig också i kampen mot rynkorna – huden blir smidig, elastisk och får en bättre lyster. Genom att dessutom vara noga med att dricka rent vatten kontinuerligt förhindrar du din hud att åldras och du uppnår en slätare, mer elastisk hud.

Det är minst lika viktigt att dricka ett så rent vatten som möjligt som att äta en hälsosam kost! Genom att t.ex alltid ha en Clearly vattenfilterkanna tillgänglig under dagen blir du påmind om att dricka rent vatten och ser hur mycket vatten du verkligen fått i dig.

Alla som tränar vet att det är viktigt att dricka vatten före och efter ett träningspass. Vatten hjälper dig att undvika eller lindra värk, muskelutmattning, ledvärk eller andra besvär som kontinuerlig träning och stor ansträngning kan orsaka. Det är viktigt att kompensera för den kroppsvätska som du svettas ut när du tränar genom att dricka vatten. Vattnet ser till att du inte blir utmattad och gör att du återhämtar dig snabbt efter ett träningspass. Vatten är nyckeln till framgång när det gäller träning, och filtrerat rent vatten ger bästa effekt.

Det finns flera klara viktminskningsfördelar med att dricka vatten. Det innehåller inte några kalorier och är den enda nollkaloridryck som dessutom är helt utan kolesterol. Ju mer rent vatten du dricker under dagen desto bättre mår du. Det är betydligt svårare att gå ned i vikt om du glömmer bort att dricka mycket vatten – för lite vatten ökar ditt kroppsfett. Clearly of Sweden för maximal vattenrening och bättre hälsa och miljö!


Gravid och rent vatten genom vattenrening.

Om det är någon gång under livet som du ska tänka särskilt mycket på dricksvattnets innehåll och kvalitet så är det under en graviditet. Om vårt kranvatten ska vara helt fritt från onödiga kemikalier, bekämpningsmedel, tungmetaller, läkemedelsrester, bakterier, parasiter och virus är det upp till oss själva att skaffa vattenrenare, vattenfilter och kolfilter. Forskare menar att våra barn kan få hjärnskador av de kemikalier de får i sig i vardagen. En hel del av kemikalierna finns i kranvattnet.

Du vet att du behöver dricka rent vatten kontinuerligt varje dag och detsamma gäller för att din baby ska växa och må bra. Genom amningen tar din baby del av ditt vattenintag och det brukar bli en hel del större just under de månader du ammar eftersom törsten ökar. När du sedan börjar ge ditt barn vatten att dricka, välling och gröt att äta kan du enkelt se till att det vatten du använder håller bästa möjliga kvalitet genom att filtrera det och använda Cleary vattenrenare, vattenfilter och kolfilter. Inget socker, inget fett – filtrerat rent vatten är den bästa måltidsdrycken för ditt barn.

Ge de små en hälsosam start och goda vanor redan tidigt i livet. Tänk på att barn är aktiva och behöver fylla på med vätska ofta och var noga med att ditt barn alltid badar och duschar i ett klorfritt vatten. Montera lätt vattenfilter, dusch- och badfilter från Clearly så slipper du och din familj skadlig påverkan från klor och bekämpningsmedel m,m.

Clearly vattenreningsfilter skyddar dig och ditt barn! 

 


Bli äldre med rent vatten av vattenfilter

Filtrerat rent vatten och äldre.

När vi blir äldre ökar risken för att hjärnan ska glömma att ge oss informationen ”drick vatten nu!” Därför är det viktigt att vi påminner oss själva eller våra närmaste om att dricka, t ex genom att ha Clearly filtreringskannor stående på strategiska platser i hemmet. Att kontinuerligt dricka vatten är en god vana som ger dig bra förutsättningar för en friskare framtid – särskilt om du kommit ihåg att filtrera ditt vatten för att undvika föroreningar och klortillsatser. Clearly vattenrenare, vattenfilter och kolfilter ger maximal vattenrening! Här är några goda skäl till att dricka mer ju äldre du blir:

· Minimerar risken för njursten · Förbygger risken mot förstoppning · Håller huden elastisk · Håller dig alert med god mental skärpa · Underlättar matsmältningen · Kan underlätta cirkulationen. 


Upptäck fördelarna med filtrerat rent och gott vatten på jobbet.

Ger ett renare, godare och hälsosammare kranvatten. Utnyttjar kranvattnets geniala distributionssystem. Ersätter distribution, hantering, förvaring och tunga lyft av dyra källvattenflaskor Minimerar vattenkostnaderna jämfört med traditionella källvattenflaskor. Investering i personal- och kundvård till en mycket låg kostnad.

Clearly maximal vattenrening mer än 200 gånger billigare än vatten på flaska Du och miljön gör en bättre affär.

Rena vattnet på jobbet med vattenfilter


Rent och gott vatten på jobbet ökar Ditt välbefinnande och Din prestationsförmåga!

Drick rent vatten kontinuerligt varje dag även på Ditt jobb. Du förlorar cirka 2,5 liter vatten varje dag. För att vara frisk, må bra och prestera ett bra arbete är det viktigt att dricka cirka 8 glas rent vatten varje dag och därmed uppnå en god vätskebalans.Genom att t.ex. alltid ha en Clearly Filtreringskanna tillgänglig under hela dagen blir du påmind hur viktigt det är att dricka vatten samt dessutom hur mycket vatten du har druckit under dagen. Titta på Clearly Filtreringskanna.

Ditt vattenintag beror givetvis på flera olika faktorer såsom t.ex. individuell fysiologi, ålder, kön, fysiska aktiviteter, mm. Vatten är mycket viktigt för att kroppens immunförsvar skall hållas i god form och du skall behålla en god hälsa. Vatten på jobbet! Om vårt kranvatten ska vara helt fritt från onödiga kemikalier, bekämpningsmedel, tungmetaller, läkemedel, bakterier, parasiter och virus är det upp till oss själva att skaffa vattenrenare. Var noga med att du alltid väljer att filtrera Ditt kranvatten för att undvika olika föroreningar och kemikalier som finns i Ditt kranvatten. Clearly för maximal vattenrening med vattenreningsfilter, vattenrenare och kolfilter.


Försäkra dig om ett rent vatten och en ren miljö!

Brukar du köpa vatten på flaska för att du inte vill dricka ditt kranvatten? Har du funderat över hur det belastar miljön? Det finnas idag ca 20 miljader ton plast i våra hav ifrån de senaste 5 åren och mer än 90 % är vattenflaskor.

Konsumenter förbrukar 1,5 miljarder ton av plast till vattenflaskor över hela värden på ett år och mindre än 5 % av plasten återanvänds. Vattnet fraktas till din butik genom många och långa transporter innan du köper och tar hem det och så ska de tomma flaskorna tillbaka för att pantas. Det blir mycket CO2 av ditt H2O i slutändan.

Det faktum att vattnet är buteljerat är inte någon självklar garanti för kvalite eller renhet. Genom att byta från att köpa vattenflaskor till att rena ditt kranvatten med Clearly´s unika och effektiva Krantoppsfilter får du cirka 7000 liter rent och gott vatten vatten på ett år (cirka 8 öre per liter), vilket också innebär att tusentals vatten flaskor försvinner, samtidigt som du tjänar många tusentals kronor.

Med ett vattenfilter från Clearly får du ett renare, godare och hälsosammare vatten direkt ur din kran. Välj mellan vattenfilter för montering under diskbänken, direkt på kranen eller en av våra effektiva filtreringskannor. Om det är bubblorna du är ute efter kan du efter filtrering själv välja att kolsyra ditt eget kranvatten.

 
MAKE THOUSANDS OF BOTTLES DISAPPEAR! 
 
Better Water - Better You!
 

Ditt Vatten - Din Hälsa!     

Läs mer bland våra artiklar & fördjupningar »

Vattenfilter sparar pengar


Ring gärna oss på 031 - 69 01 00 så hjälper vi dig vidare 

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kundinloggning

     

Tillbaka till toppen
Drift & produktion: Wikinggruppen