20 års bransch erfarenhet

Support: Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00 (09 - 16)

Fri frakt - Leveranser 1-3 dagar - Delbetala, Faktura

ÖVER 30 000 NÖJDA KUNDER

     

"Rent dricksvatten är grunden för en god hälsa"

Vad finns i ditt kranvatten?

Clearly of Sweden AB, Chalmers Teknikpark Göteborg är genom internationella partnerskap experter inom vattenrening och är ett svenskt expansivt företag. Företaget är verksamt i Sverige sedan 2004 och marknadsför och distribuerar premium vattenreningssystem med extrem lång livslängd.

Effektiv filtrering med unik design, lätta att montera och använda
Micropad och Multistegsfiltrering ger största effektivitet och gör vanligt kranvatten till rent och gott dricksvatten. Samtliga vattenreningsprodukter har utbytbara filterpatroner.

Extremt lång livslängd
Hållbarhet på filtermedia 12 - 36 månader. Ger 50 gånger större filtreringskapacitet än andra märken.

Morgondagens teknik redan idag
Morgondagens vattenteknologi har genom mångårigt amerikanskt partnerskap givit mer än 30 års dokumenterad tillverkning, tester och erfarenhet på Internationella och amerikanska marknader

Spara 99% jämfört med vatten på flaska
Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska och är dessutom miljövänligt


"Rent vatten är vårt viktigaste livsmedel"   


Maximal vattenrening med bästa prestanda för alla behov 

Innovativ design, håller högsta kvalitet, enkla att använda och lätta att montera och passar alla kranar.

Bättre vatten - överallt

I varje glas vatten du tappar upp finns det en mängd olika föroreningar t.ex. klor och andra kemikalier, bly, koppar, järn, kvicksilver, arsenik, uran, bekämpningsmedel och läkemedelsrester från mediciner som t.ex. antidepressiva, p-piller och antibiotika. Du förstår säkert att dessa föroreningar påverkar hälsan negativt, läs artiklar och fördjupningar som finns på Clearly´s sida. I många kommuner innehåller dessutom kranvattnet rester av antibiotika, morfin och östrogen.  Kvalitén på vårt kranvatten påverkar självklart vår hälsa!

Faktum är att gamla vattenledningar, kemikalier, tungmetaller, bekämpningsmedel, läkemedelsrester, förändrade normvärden, samt ökande miljöhot har idag stor negativ påverkan på kvalitén av svenskt kranvatten. Eftersom reningsverken idag inte klarar av att få bort alla skadliga ämnen från vårt kranvatten är det därför upp till var och en att själv skaffa vattenrenare och vattenfilter för reducera och minimera föroreningar som finns i svenskt kranvattnet och som kan vara skadliga för vår hälsa. 

Vi på Clearly tror att renare vatten ger friskare liv och bättre miljö.


Internationellt partnerskap, samarbeten och certifieringar

Clearly har partnerskap med flera väletablerade internationella amerikanska företag såsom t.ex inom utveckling, tillverkning och produktion, tester och studier som har mer än 30 års erfarenhet och expertis av tillverkningsindustrin inom vattenreningsteknologi. Filtermedia och produkter är därför kontrollerade, testade och certifierade efter internationell och amerikansk hög standard, ANSI/NSF standard och är ISO 9001-2008 certifierade, mm.

 

Vald till Bästa köp i USA genom internationella partners. Filtermedia och produkter har genom amerikansk partnerskap vid flera olika tillfällen utsetts till bästa köp av t.ex. konsumenttidningar i USA och senast i augusti 2012 blev 5- stegs krantoppfilter och 4- stegs filtreringskanna rekommenderade till bästa köp.

 

Clearly of Sweden förlitar sig på NSF-komponenter och certifieringsmedier för filtreringsmedier (standard 42, 61 och 44) för att tillverka vattenfiltreringssystem. Clearly of Swedens filtermedia testar systemprestanda genom NSF-certifierade laboratorier för vattentestning för att säkerställa produktens kvalitet och säkerhet (standard 53, 62, 58, 177). 

 

 

Clearly of Sweden garanterad prestanda syftar till att uppmuntra konsumenterna att oberoende genomföra vattenprovning genom NSF-certifierade laboratorier för att säkerställa högsta kvalitet. Inga två geografiska vattenkällförhållanden är exakt lika och att förlita sig på certifiering enbart kanske inte nödvändigtvis representerar ett visst vattenförhållande. 

När ett vattenfiltreringssystem är certifierat tillåts inga ändringar / justeringar.

 

 

Miljövänlig

skydda vår planet genom hållbara metoder.

 

Fri från BPA

toxinfria produkter som prioriterar din hälsa och miljöns välbefinnande.

 

ISO-certifierad

produktkvalitet.

 

Tillverkning sker i USA och Kanad

 


Kontrollen av svenskt dricksvatten är för dålig anser miljö-medicinska forskare

Fakta är att det finns idag inga lagkrav i Sverige för kontroll av skadliga och gifta ämnen i kommunalt dricksvatten som t.ex olika kemikalier och bekämpningsmedel från jordbruk och industri. Ej heller för t.ex läkemedelsrester som idag kraftigt ökar i svenskt kranvatten. Sverige har dessutom även omfattande växande problem med allt för gamla vattenledningar runt om i landet. 

2,4 miljoner permanentboende och fritidsboende får sitt dricksvatten från egen brunn.

Minst var tredje år bör den som har egen brunn testa kvalitén på vattnet och har man små barn i familjen bör man göra det varje år, detta är de allmänna rekommendationerna. Egna brunnar kan vara hälsofara! Många struntar i att ta prover och riskerar därför att få i sig farliga bakterier skadliga kemikalier och tungmetaller. Men problemen kan enkelt lösas med vattenfilter.

Enligt en undersökning som omfattade cirka 5000 egna brunnar var enbart 20 % av dricksvattnet tjänligt utan anmärkning enligt livsmedelsverket. 

Enligt en studie från 2007 har en av fem enskilda vattentäkter otjänligt vatten ca 500,000 egna brunnar, vilket är direkt olämpligt att dricka. Utöver detta har många kvalitetsproblem och den vanligaste orsaken är mikrobiologisk tillväxt. Andra orsaker är förhöjda halter av arsenik, uran, fluorid och mangan.

Folk vet tyvärr för lite om sitt dricksvatten enligt livsmedelsverket. 

Många lever tyvärr i tron att vi i Sverige har ett bra dricksvatten och tar därför inte de prover som behövs. 


Hur hälsosamma är vi egentligen?

Aldrig tidigare har vi varit så hälsomedvetna som i dag. Aldrig tränat så mycket, aldrig läst innehållsbeskrivningarna på matvarorna lika noga. Aldrig ätit lika mycket fiberrikt bröd eller andra fullkornsprodukter. Aldrig valt biodynamiskt odlat och kravmärkta produkter i lika hög utsträckning som i dag. Men hur hälsosamt är vårt kranvatten egentligen och vad känner du egentligen till om kranvattnets kvalitet? Märkligt att vi vet så mycket om vår mat, men så lite om vårt kranvatten som är vårt viktigaste livsmedel!


Alla förtjänar rent dricksvatten - vad väljer du?

Clearly of Sweden har en rad mycket effektiva, prisvärda och lättanvända vattenrenare med dokumenterad filtermedia för dig som är en medveten konsument på alla plan och tar ett helhetsgrepp om din hälsa.

Försäkra dig om att ditt kranvatten är rent och hälsosamt. Filtrera ditt kranvatten! 

Ditt Vatten är Din Hälsa!
Think Clearly!

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kundinloggning

     

Tillbaka till toppen
Drift & produktion: Wikinggruppen