20 års bransch erfarenhet

Support: Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00 (09 - 16)

Fri frakt - Leveranser 1-3 dagar - Delbetala, Faktura

ÖVER 30 000 NÖJDA KUNDER

     

Försäkra dig om ett rent vatten och en ren miljö!

Brukar du köpa vatten på flaska för att du inte vill dricka ditt kranvatten? Har du funderat över hur det belastar miljön? Det finnas idag ca 20 miljader ton plast i våra hav ifrån de senaste 5 åren och mer än 90 % är vattenflaskor.

Konsumenter förbrukar 1,5 miljarder ton av plast till vattenflaskor över hela värden på ett år och mindre än 5 % av plasten återanvänds. Vattnet fraktas till din butik genom många och långa transporter innan du köper och tar hem det och så ska de tomma flaskorna tillbaka för att pantas. Det blir mycket CO2 av ditt H2O i slutändan.

Det faktum att vattnet är buteljerat är inte någon självklar garanti för kvalite eller renhet. Genom att byta från att köpa vattenflaskor till att rena ditt kranvatten med Clearly´s unika och effektiva Krantoppsfilter får du cirka 7000 liter rent och gott vatten vatten på ett år (cirka 8 öre per liter), vilket också innebär att tusentals vatten flaskor försvinner, samtidigt som du tjänar många tusentals kronor.

Med ett vattenfilter från Clearly får du ett renare, godare och hälsosammare vatten direkt ur din kran. Välj mellan vattenfilter för montering under diskbänken, direkt på kranen eller en av våra effektiva filtreringskannor. Om det är bubblorna du är ute efter kan du efter filtrering själv välja att kolsyra ditt eget kranvatten.

Filtrera ditt vatten - THINK CLEARLY!

Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00 

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kundinloggning

     

Tillbaka till toppen
Drift & produktion: Wikinggruppen