20 års bransch erfarenhet

Support: Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00 (09 - 16)

Fri frakt - Leveranser 1-3 dagar - Delbetala, Faktura

ÖVER 30 000 NÖJDA KUNDER

     

Vattenfiltrering genom omvänd osmos

Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark

 

Handla här populäraste vattenreningsfilter» till bästa priser!

Clearly Reverse Osmosis, omvänd osmos  / ultrafiltreringssystem producerar upp till 375 liter av högsta kvalitet vatten per dag och ta bort upp till 99,9 % av oönskade föroreningar och partiklar så små som 1/1000 av en mikron genom att tvinga obehandlat vatten genom ett semipermeabelt membran. Trycket tvingar vattnet att strömma i den motsatta riktningen av flödet i naturlig osmos.


Perfekt för hela hus, egen brunn, lägenheter och kontor.
Finns  i Multi 11- steg och upp till 17- steg av filtrering. Systemet har en kompakt design. Levereras med fullständig installations kit och finns i två modeller för underdiskbänken samt en modell för hela huset. ( Innehåller en blyfri lång och special designad blandare för underdiskbänk modellen). Dessutom ingår en 12 liters trycksäker holdingtank i rostfritt stål och med en insida av polypropylen sammankopplad i färgkodade slangar, samt filterpatroner, ultrafiltreringsmembran, RO membran och installationshårdvara för enkel installation.
Valfria vattenfilterpatroner för komplettering till modeller 3000 M samt 3000 MP: art nr 9060 Fluorid, art nr 9061 Nitrat, art nr 9062 Arsenik, 9054 Alkalisering-Joniosering-Mineralisering och Oxidations-vattenfilterpatron, art nr UF - Membran kapsel

OBS! Samtliga RO- modeller är beställningsvara och ej lagervara.

DELBETALA ... upp till 24 månader

Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark -  031 69 01 00

Läs mer
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kundinloggning

     

Tillbaka till toppen
Drift & produktion: Wikinggruppen