20 års bransch erfarenhet

Support: Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00 (09 - 16)

Fri frakt - Leveranser 1-3 dagar - Delbetala, Faktura

ÖVER 30 000 NÖJDA KUNDER

     

Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00
 

HUR HÄLSOMEDVETNA ÄR VI EGENTLIGEN?

Clearly vattenreningssystem tar effektivt bort många skadliga föroreningar som finns i svenskt kranvatten och ger ett renare, godare och hälsosammare kranvatten.

Aldrig tidigare har vi varit så hälsomedvetna som i dag. Aldrig tränat så mycket, aldrig läst innehållsbeskrivningarna på matvarorna lika noga. Aldrig ätit lika mycket fiberrikt bröd eller andra fullkornsprodukter. Aldrig valt biodynamiskt odlat och kravmärkta produkter i lika hög utsträckning som i dag. Men hur hälsosamt är vårt kranvatten egentligen? Kranvatten, gärna ofta och mycket, är ett självklart val av dryck för dig som månar om din hälsa och om vår miljö, men vad känner du egentligen till om kranvattnets kvalitet?

Märkligt att vi vet så mycket om vår mat, men så lite om vårt vatten som faktiskt är vårt viktigaste livsmedel! "Vi på Clearly tror att renare vatten ger friskare liv och bättre miljö därför är vattenrening extra viktigt" Clearly vattenreningssystem skyddar dig och din familj med utbytes patronfilter.

 

Vattenrenare skyddar dig och din familj

I varje glas vatten du tappar ifrån din kran finns det en mängd olika föroreningar t.ex. klor och andra kemikalier, bly, koppar, järn, kvicksilver, arsenik, slam, avlagringar, bekämpningsmedel och läkemedelsrester från mediciner som t.ex. antidepresiva, p-piller och antibiotika. Du förstår säkert att dessa föroreningar påverkar hälsan negativt på kort och lång sikt.(Obs läs artiklar och fördjupningar ovan). I många kommuner innehåller dessutom kranvattnet rester av antibiotika, morfin och östrogen (kontakta din kommun för att få svar på vilka ämnen som finns i kranvattnet hemma hos dig). Clearly vattenreningssystem tar effektivt bort många skadliga föroreningar och ger ett renare,  godare och hälsosammare kranvatten.

Läs mer om Clearly´s vattenrenare!

 

Vad finns i ditt kranvatten?

Faktum är att gamla vattenledningar, kemikalier, tungmetaller, bekämpningsmedel, läkemedelsrester, förändrade normvärden, samt ökande miljöhot har idag stor negativ påverkan på kvaliten av svenskt kranvatten. Eftersom reningsverken inte klarar av att få bort alla skadliga ämnen från vårt kranvatten är det därför upp till dig själv att skaffa vattenreningssystem som vattenrenare, vattenfilter för ditt kranvatten. " Clearly tror att ett renare vatten ger friskare liv och bättre miljö." Clearly vattenreningssystem har många olika effektiva vattenfilter, vattenrenare och kolfilter som säkert skyddar dig och din familj! Dessutom är det enkelt att byta patronfilter.

Här nedan är ett exempel på vad som finns i svenskt kranvatten! Längst till vänster i bilden nedan visas en oanvänd filterpatron. Därefter ser du samma filter efter knappt 5 månaders användande i en kran i Göteborg samt ytterliga en ifrån Kungsbacka. Dessa kommuner säger sig ha ett förstklassigt dricksvatten och utifrån denna bild bör du verkligen ifrågasätta hur rent det svenska kommunala kranvattnet är. Fakta är att det ser likadant ut i hela Sverige.

 

 

Goda skäl för att använda Clearly´s vattenrenare

 1. Clearly´s vattenrenare har mycket effektiva vattenfilter, vattenrenare och kolfilter som snabbt reducerar många olika föroreningar som finns i ditt kranvatten som till exempel klor, kvicksilver, bekämpningsmedel, arsenik, bensen, tungmetaller (bly, koppar, järn och aluminium) samt läkemedelsrester, slam, sediment och avlagringar, mm.
   
 2. Clearly´s vattenrenare och vattenfilter tar effektivt bort dålig smak och lukt, samt gör vattnet mjukare och klarare. Enkelt att byta patronfilter.
   
 3. Filtrering med Clearly vattenrening ger ett renare, godare och hälsosammare kranvatten.
   
 4. Mat, kaffe, te och andra drycker smakar mycket bättre och blir hälsosammare genom vattenrening.
   
 5. Clearly´s samtliga vattenreningssystem och vattenrenare fungerar lika bra i alla europeiska länder.
   
 6. Clearly´s vattenreningssystem och vattenrenare ger ett rent och gott vatten som är mer än 200 gånger billigare än att köpa vatten på flaska. Du slipper bära hem och returnera tunga, dyra vattenflaskor. Du och Miljön gör en mycket bättre affär. Clearly för maximal vattenrening!
   
 7. När du duschar och badar i filtrerat rent vatten får du ett naturligt vackrare, mjukare och fräschare hår och hud eftersom du reducerar eller tar bort många föroreningar i vattnet t.ex. klor, tungmetaller och bekämpningsmedel. Naturlig hälsa och skönhet börjar direkt i duschen och badkaret. Clearly vattenreningssystem som duschfilter innebär maximal vattenrening som skyddar dig och din familj!
   
 8. Filtrerat rent dusch- och badvatten är skonsamt för ditt barns känsliga hud och ni slipper inandas klorgas och andra kemikalier. Clearly för maximal vattenrening!
   
 9. Skölj frukt och grönsaker i filtrerat rent och gott vatten genom att  använda Clearly´s  vattenreningssystem reduceras föroreningar och du undvika hälsorisker (OBS! kokning av vatten tar inte bort föroreningar utan enbart mikroorganismer). Clearly för maximal vattenrening och det är extra enkelt att byta patronfilter.
   
 10. Clearly vattenreningssystem erbjuder vattenrenare, vattenfilter och kolfilter som ger ett renare, godare och hälsosammare vatten och passar utmärkt för hushåll och arbetsplats, husvagn och båt, fritidshus och på resan. Clearly för maximal vattenrening!
   
 11. Filtrerat rent vatten är perfekt till husdjur som kan vara mycket känsliga för till exempel klor. Clearly vattenreningssystem med effektiva vattenrenare, vattenfilter och kolfilter för maximal vattenrening.
   
 12. Blommor och växter växer och trivs mycket bättre i ett filtrerat rent vatten.  Clearly vattenreningssystem, har effektiva vattenrenare och kolfilter som ger maximal vattenrening.

 

Försäkra dig om att ditt kranvatten är rent och hälsosamt. Använd Clearly´s vattenreningssystem, vattenrenare, vattenfilter och kolfilter, filtrera alltid ditt kranvatten! Det är minst lika viktigt att att dricka ett så rent vatten som möjligt som att äta en hälsosam kost. Renare vatten ger friskare liv och bättre miljö.

Ditt vatten är din hälsa!

 

 

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kundinloggning

     

Tillbaka till toppen
Drift & produktion: Wikinggruppen