Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Fri frakt - Leveranser 1-3 dagar - Delbetala, Faktura

    

Reverse Osmosis

Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Världens renast vatten direkt i kranen - Vattenreningsteknologins bästa system

 

​Clearly Reverse Osmosis System är robust konstruerade och tillverkade för pålitlig och enkel drift.

Clearly´s Reverse Osmosis System har ett slitstarkt utrustrat material som med omsorg kommer att fungera perfekt under många år.

RO system som ger en hög produktion av kontinuerligt bästa kvalitet och re-mineraliserat vatten för alla bostadsförhållanden, olika husstorlekar samt konsumtionsbehov. Clearly har RO system för produktion från 750 liter upp till 75000 liter per dag.

 

Reverse Osmosis eller Omvänd Osmos är en teknisk process som med hjälp av ett tryck pressar vattenmolekyler genom ett membran (semipermeabelt) vilket är ett halvt genomsläppligt.

 

Revers Osmosis används för att avlägsna en stor majoritet av olika föroreningar från vatten genom att pressa vattnet med hjälp av en tryckpump genom ett speciellt membran. 

 

Detta membran är en tunn hinna eller skikt som separerar vätskor. Membranet fungerar som en selektiv barriär, där membranet endast tillåter vissa partiklar att passera igenom, men inte andra.

 

Därmed avjoniserars vattnet genom att vattnet pressas genom detta membran.

 

Följden blir att jonerna stannar kvar på ena sidan av membranet, medan endast vattenmolekyler tillåts passerar genom membranet. 

 

Revers Osmosis Hela Huset System ger ett rent, mjukt, pH balanserat och åter-mineralserat dricksvatten perfekt för t.ex matlagning, dusch och bad. Oavsett om det är egen brunn, kommunalt vatten eller t.ex regnvatten. 

 

Rent vatten av högsta kvalite´direkt från kranen utan att behöver tänka på skadliga föroreningar, läkemedelsrester, bekämpningsmedel, kemikalier eller bakterier som förorenar vattnet.  

 

OBS, Samtliga RO - modeller är beställningsvara och ej lagervara. Produceras och anpassas även efter individuella behov.

 

DELBETALA upp till 36 månader

 

Läs mer
Gör ditt eget vattenfilter!
    

Tillbaka till toppen
Drift & produktion:  Wikinggruppen